Voi kauhistus. Mies teki työtä käskettyä ja laitan loppuun tuloksen. Itseänikin puistattaa, hyi hemmetti!!! Strategiset mitat jääköön vielä myöhemmäksi, en jaksa nyt etsiä mittanauhaa.

Tänään kävin lenkillä. Teki kyllä hyvää. Oikeestaan oli tosi ihana kulkea kuin viimeistä päivää ja kuunnella samalla hyvää musaa Ipodista. Koira oli mukana ja tykkäsi myös menosta. Ihana katsella tummaa taivasta. Ei paleltanut yhtään vaikka olikin kolkko keli. Menin yhden hurjan jyrkän mäen hirvittävällä kiireellä. Teki hyvää jaloille :).

Ryhti mulla on aivan järkyttävä. YRITÄN parhaani mukaan tästä lähtien kävelylenkillä vetää navan selkärankaan (hah) ja koittaa kävellä suorassa. Mies nauroi kuvia katsellessaan että etenkin takaapäin mä olen aivan samanlainen kuin äitini. Sama ryhti ja sama epäsuhtainen kroppa.

Vaan eipä oo kauaa...toivottavasti :D

Ja tässä tämä hirveys joka hemmetin kulmasta. Jos saan puolustautua (muun kuin kropan osalta), niin olen nyt valvonut monta yötä putkeen, meikkipussi kasvattaa hämähäkinseittiä ja olo on muutenkin paska. Ihan näin kamalalta en sentään ainakaan ihan aina näytä. Paitsi kropasta, se nyt on edelleen kokoa lehmä!












Muoks: sainpas mitattua.

Siis:
Pituus 174,5 cm
Paino 104,1 kg
Rinnanympärys: 126,5 cm
Vyötärö: 130 cm
Lantio: 136,5 cm
Perse ja reisien ympärys: 125 cm


AUTS!!!