Hip hei! Eilen oli ihan loistava päivä. Fiilikset on nyt taivaissa :D. Ensinnäkin aamulla kaivoin mittanauhan esille ja huomasin että tuloksia on kuin onkin tapahtunut. Senttejä on kadonnut. Ei paljon, mutta kuitenkin. Siitä innostuneena loin tuohon sivuun laatikon. Eli toiseen laatikkoon kirjaan punnitustuloksia, toiseen senttejä.

Sitten uskaltauduin eilen vähän ennakkoon vaa'alle. Perjantainahan vasta virallisesti punnitsen itseni, joten tässä on vielä päivä aikaa :). Mutta näyttäis siltä että 400g olis painoa tippunut. Parempi sekin kuin ei mitään.

Eilen söin aamupalaksi taas luomupuuroa ja pakastemansikoita. Olen niin tykästynyt tähän, että taitaa muodostua vakioaamiaiseksi, jolla samalla voin taas välttää leipää.

Lounas oli tosi huono, sillä kovassa kiireessä vetäisin ainoastaan semmoisen viljaisan jyväsämpylän huiviini. En edes päälisiä laittanut, ainoastaan margariinia.

Päivälliseksi paistoin broiskusuikaleita ja wokkivihanneksia. Muulle perheelle keitin lisäksi perunaa, mutta jätin itse syömättä. Sitten tein salaattia, jossa oli jäävuorisalaattia, kurkkua, sipulia, kurpitsansiemeniä, tomaattia ja tuoretta ananasta. Sitä söin ison keon wokin kanssa.

Illalla koulussa söin 45g:n pussin m&m karkkeja, joissa oli pähkinä sisällä.Meni vähän kuin välipalan piikkiin, eikä tietty paras mahdollinen semmoinen. Mieluummin syön kuitenkin vähän kuin että kieltäytyisin täysin ja sitten lähtee mopo käsistä. Toinen vaihtis olis se suunnittelemani täyslakko, mutta vielä ei näköjään riitä rahkeet vaikka niin morkkiksissani uhosin.

Iltapalaksi join kupin teetä, söin 2 jälkiuunileipää ja kinkkua, sekä tuoretta ananasta.

 

Ennen nukkumaanmenoa tein vielä vatsalihasliikkeitä. Lenkille en eilen ehtinyt, harmi. Tänään olen kuitenkin menossa. Ja tänään on hernekeittopäivä. Lupasin tehdä myös pannaria, tietenkin terveellistettyä versiota (eli leseitä ja hiutaleita taikinaan ja "hillo" marjoista). Lisäksi olis tarkoitus tehdä mun "terveyssämpylöitä". Ne on siitä mahtavia, että laittavat vatsan toimimaan. Mä kun tungen ne täyteen siemeniä, leseitä ja hiutaleita. Ja ovat vielä hyviäkin :).

Taas pusketaan eteenpäin, jes :D !