Mietin jo hetken etten kirjoittaisi lainkaan eilisestä päivästä. Hävettää ja on morkkis. Mutta sitten päätin, että kun tähän kirjallisena tunnustan millainen ronttisika olenkaan ollut, niin ehkä hävettää vieläkin enemmän. Jopa niin paljon että seuraavaan repsahdukseen menee pieni ikuisuus.

Eli. Eilinen aamu meni hyvin. Söin puuroa ja marjakiisseliä, jota oli makeutettu hedelmäsokerilla. Hyi hitto muuten...oli TOSI kirpeää kun niin pihisti laitoin sokrua.

Lähdettiin vauvan kanssa sitten neuvolaan. Kävelin oikein reippaasti koko matkan, lähdin tarkoituksella sen verran myöhään kotoa että oli pakko hiihtää hurjaa vauhtia. MUTTA. Kotimatkalla kävelin myös reippaasti, kunnes yhtäkkiä aivan tajuton nälkä!!!

Marssin kauppaan nälkäisenä. Mun PITI olla järkevä ja ottaa pähkinöitä. Otinkin... mutta kuorrutettuna jogurttisuklaalla. Söin hetkessä pussin ja siinä oli 100g.

Kotiin päästyäni tein salaattia ja paistoin 2 kananmunaa. Lisäksi söin 150 g naudanlihaa. Ajattelin varmistella että syön mahani täyteen jotta en illalla koulussa lankea ostamaan suklaapatukkaa.

Lähdin kouluun ja pystyin välttämään herkut... kunnes sitten jäi luppoaikaa puolisen tuntia (ennen kuin hain esikoisen kaverinsa luota). Sitten ei enää auttanut mikään, vaan nokka suuntasi kohti Makuunin karkkihyllyjä. 200g irtsareita upposi sen siliän tien.

Voi että miten risoi jälkeenpäin!!!! Hävetti, kadutti, nolotti, harmitti... kaikkea mahdollista. Siis suklaapähkinöitä ja irtsareita...ja LAIHIKSELLA???????

No, olen antanut itselleni luvan herkutella kerran viikossa, joten viikonloppukarkit oli nyt tuossa. Siinäpä kärvistelen huomenna kun mies ja poika herkuttelee... minä en.

 

Se siitä. Suuri tunnustus ja typerä teko. Illalla en enää syönyt mitään ja kärvistelin sitten sängyssä nälkäisenä. Ei tullut ihan heti uni kun vesi kielellä himoitsin lisää herkkuja. Vaan en onneksi enempää syönyt. Päätin illalla että heti aamulla saan tehdä itselleni poppareita, mutta enpä tehnytkään. Eli on mulla sentään vielä edes hitunen selkärankaa :).

 

Ja sitten tähän päivään.

Aamiaiseksi luomukaurapuuroa, mansikoita ja ripaus hedelmäsokeria

Päivälliseksi tuoresalaattia ja 3 pekonifilettä

Välipalaksi porkkanoita

Päivälliseksi reilu satsi chili con carnea, n. 1,5 dl täysjyväriisiä ja hervoton määrä salaattia. 1 "terveyssämpylä"

Iltapalaa en ole vielä miettinyt. Leipä meni jo tuossa edellä, joten taidanpa rouskuttaa porkkanaa lisää.

 

Sitten hyi yöks juttu. Nimittäin yksi suuri ongelma mulla on dieettini kanssa. Vatsa ei toimi sitten lainkaan. Täytyy varmaan hakea apteekista jotain apukeinoja, sillä muuten "hukun sisältä paskaan", kuten mieheni eilen totesi NauruCool