Lauantai meni kuin menikin herkutteluksi. Siitä syytän tätini notkuvia pöytiä, enkä laisinkaan olematonta selkärankaani :).

Aamiaiseksi söin 2 leipää, kinkkua ja kupin teetä. Sitten mentiin tädin luokse, jossa heti istuttiin kahvipöytään. Söin yhden mokkapalan, kaksi pullaviipaletta ja yhden keksin. Ruokana syötiin uunilihaa, perunaa (mulla 2), kastiketta ja salaattia kera kastikkeen. Jälkkäriksi vielä suklaakinuskikakkua pala ja yksi mokkapala.

Kotona en malttanut syödä enää muuta kuin 2 juustoriisikakkua.

Sunnuntaina aamupala jäi väliin. Lounaaksi tein spaghettia, broiskukastiketta ja salaattia. Päivällä join kupin kahvia, sekä muutaman karkin. Sitten olin useamman tunnin poissa, ensin messuilla kiertelemässä ja sen jälkeen opintojuttuja tahimassa ystäväni kanssa.

Niinpä päivällinen jäi taas väliin ja siirryttiin suoraan iltapalaan. Eli 2 palaa juustopatonkia ja iso lautasellinen kinkkusalaattia (eli päivällä tehtyyn tuoresalaatin joukkoon kinkkusuikaleet).

Söin vielä mieheni tekemän brownies-suklaaleivoksen ja kupin teetä.

Ei siis maailman paras viikonloppu, mutta kieltämättä silti huomattavasti parempi kuin mitä aikaisemmat. Lauantain osalta kalorit paukkui jonkin verran yli, mutta sunnuntain osalta pysyin jopa tavoitteessa. Ravintosisältö vaan ei ollut paras mahdollinen.

Eilen tuli vielä "mukava" yllätys...kuukautiset ja hervoton suklaahimo...