Ne kuvat... hitsi vie unohtui. Mutta ajattelin että josko nyt perjantaina olis taas punnitus ja samalla sitten mies ottais ne kuvat. Toivottavasti ehdin ja muistan.

Koulu alkaa hiljalleen helpottaa, mutta nyt laitetaan täyttä häkää asuntoamme myyntikuntoon. Olen tänäänkin tovin jos toisen ollut repimässä tapetteja esikoisen huoneesta. Tarkoitus on siis laittaa asunto myyntiin, muuttaa vuokralle ja alkaa rakentamaan. Siis JOS kaikki menee suunnitellusti. Sielläpä viimeistään luulisi kilojen karisevan, siis raksalla Nauru.

Viikonloppuna kävin kaupasta ostamassa farkut. Otin ensin ne vanhat 50-kokoiset, joiden pelkäsin olevan liian pienet. No, ne oli aivan liian suuret. 48-kokoon päädyin kun 46 kiristi vyötäröstä. Kuitenkin tuosta välistä olis ollut paras, eli 47. Nuo neljäkasit nimittäin on reisistä ihan liian isot ja vyötäröltäkin vähän turhan väljät. Valittelin asiaa miehelle ja hän vaan totesi että eikös ole hyvä kun löytyy liian isojakin housuja Nauru.

En ole jaksanut päivitellä syömisiäni Kiloklubiin enkä tänne. Mutta olen kyllä pysynyt enimmäkseen ruodussa. Perjantaina tuli kyllä syötyä ihan liikaa karkkia vaikka karkkipäivä olikin.

Jos nyt jotain harmitusta, niin lähinnä se, että unohdan syödä ja sitten kun on kiljuva nälkä niin mopo lähtee käsistä. Eikä niitä tuloksia nyt niin kovin paljon ole vieläkään tullut. Vaikka siltä tuntuukin itsestä, niin eipä musta vielä kukaan huomaa että paino olis tullut alaspäin. Paitsi poika ja mies ja mä kyllä luulen että ne kehuu ihan vaan velvollisuudesta :).

No mutta, näillä jatketaan. Tällä viikolla ajattelin koittaa taas vähän satsata liikkumiseen jos vaan pystyn ja ehdin. Viime viikolla liikunta jäikin vähille.