Kesäloma laihiksen osalta lusittu, kuten myös ylipäätään. HUomenna alkaa esikoisella koulu ja alkaa arkinen aherrus. Vaikka kesän loppuminen haikertaa mieltä, niin toisaalta olen kyllä innoissani siitä että päivät jälleen rytmittyy ja normalisoituu. Samalla toivon että saan syömiset helpommin tasaisiksi ja terveellisiksi.

En uskalla nyt punnita itseäni, sillä mä ihan totisesti pidin lomaa laihiksesta ja herkuttelin lähes vanhaan tapaan. Ajattelin pitää nyt pari päivää melko tiukkaa mehukeittolinjaa ja toivottavasti saada turvotuksia sillä pois. Tämä viikko tulee olemaan muutenkin tiukka, sillä mulla on lauantaina siskon kanssa punnitus laihiskisasta. Ja heti punnituksen jälkeen lähden juhlimaan :D.

Lauantain juhlimisen jälkeen on taas paluu arkeen ja matka jatkuu kohti seuraavaa etappia. Eli syyskuussa olevia häitä. Niihin on ainoastaan muutama viikko aikaa, mutta toivottavasti saan taas jotain aikaiseksi siihen mennessä.

Sitten on seuraava etappi miehen synttärit lokakuussa ja viimeisenä (siis tällä hetkellä suunniteltuna) on Pinkin keikka marraskuussa. Matka jatkuu toki senkin jälkeen, mutta pidän nuo etapit realistisina ja ajallisesti melko lähellä olevina.

Näin sitä taas mennään :).