No niin, 1 päivä selvitetty, muutama vielä edessä :D. Yllättävän hyvin meni, vaikkakin joitakin ongelmia sentään tuli vastaan. En tykkää kahvista, enkä varsinkaan mustana. Urhoollisesti join kuitenkin kuppini. Onneksi, sillä se helpotti pahimpaan nälkään. Ohjeessa luki että kupillinen kahvia, mutta mä join kyllä ison kupillisen.

Lounaaksi söin naudan jauhelihasta tehdynn iiiison pihvin. Ohjeessa luki että minimikoko 250g ja mun pihvi oli lähes 400g :D. Lisäksi söin iiiison määrän salaattia. Ohjeessa luki että vihreää salaattia, enkä suoraan sanottuna ymmärtänyt tarkalleen mitä se tarkoittaa. Niinpä laitoin salaattiini jäävuorisalaattia, rucolaa, purjosipulia ja kurkkua (kaikki vihreitä :D ). Lisäksi laitoin mausteeksi oreganoa ja basilikaa (yrttimausteet sallittu) ja sitten sitä öljyä ja sitruunamehua mitä kehotettiinkin laittamaan.

Päivällisen aikaan mulla oli jo kova nälkä ja keitin pinaattia ja 2 kananmunaa. Pilkoin tomaatin lohkoiksi ja yritin syödä pinaattia aina tomaattilohkon kanssa. Pinaatti ei varsinaisesti ollut pahaa, mutta sen koostumus oli niin ällö että puolessa välissä kyökkäsin pinaatit suustani, enkä sitten pystynyt syömään enempää. Söin sitten ne kananmunat ja loput tomaatit. Pinaattia pystyin syömään ehkä n. 60-80g, eli liian vähän :(.

Illalla oli kova nälkä ja nälän myötä aloin haaveilemaan ties mistä herkuista. Ei ollut mitenkään kivaa, mutta sainpa kuitenkin nukutuksi :). En kuitenkaan kärsinyt päänsärystä, vilusta tai mistään muustakaan kolotuksesta. Olen lukenut tämän dieetin läpikäyneiden kokemuksia ja heistä tosi monella on ollut just alussa kaamea kylmä ja hirvittävä päänsärky. Olen siis sangen tyytyväinen että ainakin toistaiseksi olen niiltä välttynyt :). Vessassa juoksin monta kertaa, mutta se nyt on selviö. Normaalisti kun en juo vettä lähes lainkaan ja nyt join reilut 2 litraa.

Tänään aamulla heräsin nälkään ja heti mietin surkeana etten voi syödä mitään. Odottelin tunnin verran ja sen jälkeen keitin itselleni kahvin. Join taas ison kupillisen kera sokeripalan ja kumma kyllä helpotti. Nyt on kyllä taas nälkä ja odottelen jo innolla lounasaikaa :).