Kirjoitanpa saman tien tokan päivän kuulumiset. Tänään kävi iso moka oman huolimattomuuteni takia. Olin vahingossa kirjoittanut sallitut ruoat jotenkin sekaisin. Mun olis pitänyt syödä lounaaksi pihviä ja salaattia ja päivälliseksi kinkkua ja maustamatonta jogurttia. Jostain syystä olin kuitenkin kirjoittanut seuraavan päivän (eli kolmannen) päivällisen tälle päivälle. Ja kaiketi tämän päivän ruoan huomiselle. Huomasin mokan kun luin vielä tän blogin kautta tuota listaa. Ja tietenkin olin jo syönyt lounaan ja päivällinenkin odotti jo jääkaapissa. Helkkari!! No, ei auta kuin jatkaa taas kiltisti, huomenna syön ne ruoat mitä oikeasti pitäisikin kolmantena päivänä syödä.

 

Eli aamiaisella join kupin kahvia sokeripalalla. Lounaaksi söin 2 kananmunaa paistettuna vaikka ohjeessa luki keitettynä. Paistoin myös n.100g kinkkua kun ohjeessa luki min.50g. Mulla oli kinkkusiivuja vaikka ohjeessa luki paksu viipale. Noilla muutoksilla tuskin on merkitystä, etenkin kun en käyttänyt rasvaa paistossa. Enkä osaa uskoa että siivutetussa tai palakinkussa olisi niin kauheasti eroa. Vihreää salaattia söin myös. Jälleen tein sen  jäävuorisalaatista, rucolasta, basilikasta, purjosta ja kurkusta. Joukkoon sirottelin vähän oreganoa, öljyä ja sitruunamehua.

Päivällisellä söin 2 possun lehtipihviä, jotka paistoin pienessä tilkassa öljyä ja rouhin pippurisekoitusta pintaan. Pihvit painoi yhteensä 240g, eli 10g alle minimipainon. Ehkä päivällä syöty kinkku tasoitti tuota. Lisäksi söin päivällä tekemääni vihersalaattia. Vettä olen juonut yli 2 litraa, mutta varmaan alle 3 litraa.

Kauheita mielitekoja on taas tänään ollut, herkut pyörii mielessä lähes tauotta ja mieli on sangen levoton. Nälkä on myös aivan uskomaton ennen ruoka-aikoja. Mietityttää myös huominen kun lounaaksi on jälleen pinaattia. Ja tällä kertaa vielä ilman kananmunaa. Melko köyhät eväät, etenkin jos en pysty pinaattia syömään!! Voin vaan kuvtitella miten tuskaisena tulen odottelemaan päivällisaikaa...

Eipä ole varsinaisesti voittajafiilis vielä, mutta onpahan kahdesta päivästä selvitty joten kuten :D