Tämä päivä on mennyt yllättävän hyvin. Aamiaiseksi söin, kuten ohjeessa sanotaan, palan paahtoleipää ilman rasvaa ja join taas ison kupin kahvia kera yhden sokeripalan.

Lounaaksi söin päivällisen, eli 2 munaa, n.100g kinkkua, vihreää salaattia ja ison määrän vettä. Päivällistä sitten vähän muokkasin, tunnustetaan. Keitin pinaattia, mutta pilkoin joukkoon kurkkua ihan ylimääräisenä juttuna. Lisäksi pilkoin sallitun tomaatin samaan keitokseen jonka sitten soseutin. Pystyin juomaan tuota mössöä ehkä n. 4 dl ennen kuin totesin että seuraavasta kulauksesta tulee oksu. Söin omine lupineni sitten vähän lounaalta jäänyttä vihreää salaattia, mutta ihan vähän vaan :). Jälkkärinä oli luvallinen satsuma.

Nälkä on ollut tänään jo huomattavasti siedettävämpää, vaikkakin mielitekoja on edelleen. Tosi usein käy mielessä että otanpa huikat Pepsi Maxista (jota olen siis juonut jo monta vuotta 1,5 litraa päivässä) ja sitten hokannut etten todellakaan saa. Eipä oo sen jälkeen itku ollut kaukana. Niin ja tänään tuskaani lisäsi huumaavan tuoksuinen pannari, jota NIIN mielelläni olisin maistanut :D.

Viikonlopun onnistuminen jännittää vähän. Olen kyllä vakaasti päättänyt olla repsahtamatta, mutta me ollaan lähdössä reissuun poikien kanssa. Tulee olemaan siis sangen haasteellista a) saada sallittuja ruokia ja b) pitäytyä niissä. No, enköhän mä jotain keksi :).

Meillä on kotona vaaka rikki ja olin vakaasti päättänyt olla punnitsematta itseäni näiden parin viikon aikana. Tänään tuli kuitenkn tilaisuus punnitsemiseen kun oltiin kylässä. Vaaka ei ollut sama kuin millä katsoin lähtöpäivän, mutta tulos lämmitti silti mieltä: -2,5kg!!! Tietty nesteitä, mutta silti :)