Pikainen päivitys vaan. Meillä sairastetaan, tai siis lähinnä kuopus sairastaa rankemman kautta. Saatiin lähete Tyksiin ja joudutaan mahdollisesti sinne vielä lähtemään. Pojalla on pahoja hengenahdistuksia ja epäillään vahvasti astmaa. Sikaflunssaa tämä ei ole.

 

Nämä kolme viimeisintä päivää on mennyt ihan hyvin. Ainoa muutos jonka olen tehnyt, on tänään anoppilassa syödyt lihapullat. Korvasin siis toisen ruoista neljällä lihapullalla, porkkanalla ja kurkulla.

Hyvä fiilis kaikin puolin. Eikä enää harmita edes se että olen muutellut päiviä ja silloin yhtenä päivänä jopa repsahtanut vähän. Kaiken kaikkiaan olen selvinnyt tästä urakasta yllättävän hyvin. Tänäänkin kävin ostamassa miehelle ja esikoiselle kebabit, mutta jätin itselleni ostamatta. Söin kiltisti vihreää salaattia ja pihviä samalla kun miehet herkuttelivat harvinaisella roskaruoalla (kerran parissa kuukaudessa ehkä syödään).

Painoa on kaiketi tippunut viitisen kiloa tämän dieetin aikana. Kerron tarkat lukemat kunhan pääsen maanantai aamulla punnitsemaan itseni. Ja tästä on hyvä jatkaa, olen oppinut montakin tärkeää seikkaa taas kerran ja tuntuu että motivaatiota riittää jatkossakin.

Nyt täytyy koittaa itsekin huilata jos vaikka menee yö valvomiseksi...