Tämä ilta on ollut tosi vaikea, eka oikein karsea päivä ja motivaatio vähän heitteillä. Alkoi SE aika kuukaudesta ja silloin mun on yleensäkin lähes mahdotonta vastustaa herkuttelua. Tultiin reissusta tänään ja jotenkin olis tehnyt kamalasti mieli popparia, jäätelöä, PEPSI MAXIA (!!!), suklaata jne.jne. Sen sijaan söin "päivällisen" vasta puol kasin aikaan, eli 2 pientä porkkanaa ja 2 kananmunaa. Aamiaiseksi söin palan paahtoleipää ja mustan kahvin sokeripalalla. Lounaalla söin 2 broiskun rintapalapihviä (mausteena vähän pippuria ja suolaa), keitettyjä papuja, purjoa, kurkkua, öljyä ja sitruunamehua.

Selvisin siis kunnialla viikonlopusta ja olen aikalailla ylpeä itsestäni. Nyt alkaa uusi viikko ja olen ajatellut että josko pääsis vähän liikuntaa harrastamaan. Sitä kun on ollut lähiaikoina aivan liian vähän. Joten taidanpa alkaa taas kulkemaan rattailla tontille, puuhastelemaan siellä ja rattailla takaisin. Se on aika hyvä liikuntapaketti. Tällä viikolla olen kyllä pariin otteeseen (ensin kotona ja sitten äidin luona) siivonnut oikein urakalla ja hiki lentäen. Lisäksi olen reippaillut pihalla haravoiden ja pojan perässä juosten. Mutta varsinaista liikuntaa ei tähän viikkoon mahtunut kertaakaan, sählytreenitkin jouduin jättämään väliin reissun takia.

Huominen kyllä pelottaa aivan kamalasti ja epäilen vahvasti etten selviä ilman lisätankkausta. Huomenna pitäis siis syödä ainoastaan aamupalalla kuppi teetä ja lounaalla pala uunilihaa. Muuten koko päivä ilman ravintoa, päivälliseksikin vain vettä :D. Ainakin tällä hetkellä on mielessä että annan itselleni luvan syödä aamulla palan paahtoleipää ja päivälliseksikin ehkäpä vaikka sitä vihreää salaattia. Ei noihin voi dieetti kuitenkaan kaatua. No, pitää huomenna kuulostella tilannetta. Olen vaan jo nyt aivan älyttömän nälkäinen ja siksi tuntuu tuleva lounas aivan liian kaukaiselta ja sen jälkeinen aika todella pitkältä kitkutella pelkällä vedellä.

Paino nousi taas pari kiloa ylöspäin, kiitos SEN ajan kuukaudesta. Menee siis ens viikkoon dieetin loppumiseen tieto siitä paljonko on tippunut. Noh, enpä lannistu tästäkään :)