Otin hienoisen varaslähdön ja punnitsin/mittasin/kuvasin itseni jo tänään. Tämä kahdestakin syystä.

Ensinnäkin viikonloppu tulee olemaan armotonta syömistä. Huomenna on yhdet pikkujoulut ravintolan seisovassa pöydässä. Sunnuntaina taas mennään miehen vanhempien luokse pikkujoulupäivälliselle, jonka jälkeen on vielä yhdet synttärit tarjoiluineen.

Toisekseen. Olen nyt päättänyt aloittaa suoraan sanottuna aivan älyttömän kuurin. Mutta tuo älytön kuuri on myös antanut hyviä tuloksia aiemmin (siis joskus muinoin kun tiputin painoa). Eli maanantaina alkaa kielivyönalle-dieetti :D. Eli ei pienimmässäkään määrin sokeria, mutta ei liioin mitään eläinkunnan tuotteita. Eikun juupas. Kananmunat on sallittujen lista. Mutta ei lihaa, kalaa tai kanaa.

Tätä jatkan jouluaattoon asti ja tavoite on päästä alle sadan kilon. Tämä ihan psykologiaa, sillä mulle on tärkeää päästä alle tuon. Sitten voin taas jatkaa järkevästi, sillä eihän oo mitään järkeä tiputella tuollaisilla dieeteillä.

Mutta juu. Ei uutta tällä rintamalla. Ei siis minkäänlaisia upeita ja ihmeellisiä tuloksia. Mies otti kuvat ja eipä niissäkään ihmeellistä näy. Mutta totta on myös, että motivaatiokin katosi täysin tässä. Alkoi vaan liikaa turhauttamaan kun ei mitään tapahdu.Onneks ei kuitenkaan sentään ole noussutkaan.

Eli:
- Paino 104,1 kg
- Rinta 123 cm
- Vyötärö 125 cm
- Lantio 134,5 cm
- Perse&reidet 125 cm

Veikkaan että menetetyt sentit on lähinnä mittanauhan sijoittamisesta kiinni...

Ja kuvat. KOITAN saada vierekkäin edelllisen ja uuden jos vaan onnistun...