No tänään se sitten tuli...hemmetinmoinen päänsärky. Onneksi iltaa kohden helpotti kuitenkin. En tiedä voiko johtua siitä että jouduin muokkaamaan jonkin verran syötäviä...ei kait sentään?

Aamiaiseksi  join taas kupin kahvia sokeripalalla ja söin yhden paahtoleivän ilman rasvaa (tai muitakaan päälisiä). Lounaaksi olis pitänyt syödä raejuustoa, mutta huomasin että jääkaapissa ollut purkki olikin kovin vanha ja syömäkelvoton (täytyy kyllä muistaa katsoa tarkemmin noita päiväyksiä, vaikkakin sangen harvoin noin lopulta käy). Söin sitten yhden keitetyn kananmunan sijaan kaksi ja lisäksi edelliseltä päivältä ylijääneen vihreän salaatin.

Päivälliseksi söin luvallisen hedelmäsalaatin ja maustamatonta jogurttia. Oli muuten tosi hyvää kun nuo kaksi sekoitti keskenään, nam! "Jälkkäriksi" söin banaanin.

Vettä olen juonut tänään varmaan reilu pari litraa.

Huominen vaikuttaa ruokien osalta  lupaavalta, odotan oikein innoissani :D. Tiedän kuitenkin että kiusauksiakin on tulossa. Äiti kun oli varannut ties mitä herkkuja vierailuamme varten (ollaan siis viikonloppuvierailulla mun kotipaikassani) ja lisäksi ollaan menossa pariin paikkaan kylään. Toista "emäntää" kyllä jo varoitinkin että mä otan tarjoiluksi sitten ihan vaan vettä :D.

Neljä päivää siis selvitetty kunnialla ja uskon huomisenkin sujuvan ihan yhtä hyvin. Paitsi että kaupassa ei ollut parsaa, joten jouduin ostamaan pakastepapuja. No, jonkin verran olen muutenkin joutunut säveltämään, eiköhän tuokin pikku muutos sitten kelpuuteta ilman huonoa omaatuntoa :).