Heippa! Neljä kuukautta viimeisestä päivityksestä...hupsista!! Kävi taas vanhanaikaisesti, eli motivaatio tyssäsi täysin. Raksalla on ollut raskasta ja laihduttaminen viimeisenä mielessä. Tämä talvi on ollut erityisen raskas ja kamala tässä väliaikaisessa asunnossamme. Välillä lämpötila sisällä on ollut huimat 9 astetta ja vesiputket, viemäriputket jne. jäässä. Samaan aikaan raksalla on ollut ties mitä vastoinkäymisiä, miehellä oli suuri huoli työpaikkansa puolesta (sai onneksi pitää paikkansa) ja kaikki on tökkinyt kaikin puolin.

Paino on noussut, mutta ei onneksi aivan karmivan paljon. Viime punnitus (muutama viikko sitten) oli 95 kg ja luulen sen siinä pyörivän koko ajan. Nyt olen kuitenkin (jälleen kerran) päättänyt ryhdistäytyä, sillä tämä alakuloinen olotila saa nyt jäädä. En ole masentunut, mutta en kaukanakaan siitä. Enkä halua kokea masennusta uudelleen, joten nyt on vaan pakko saada elämä taas myötätuuleen.

Olen aloittanut uuden blogin. En edes tiedä miksi. SIis että miksi en vaan voinut jatkaa tätä. Ehkä halusin aloittaa puhtaalta pöydältä. Ja tämä blogi on keskittynyt ainoastaan laihduttamiseen, kun taas nyt haluan ryhdistäytyä muutenkin. Tässä siis uuteen blogiini osoite, jos vaikka jotakuta kiinnostaa :).

 

http://sadaskertatodensanoo.blogspot.com

 

Jos taas olette saaneet tarpeeksenne jo meikäläisen ailahtelevaisuudesta ja laiskuudesta sekä laihiksen, että bloggaamisen osalta, niin haluan kuitenkin kiittää tuesta ja ihanista kommenteista tähän asti. Ja toivottaa ihanaa kevättä (kunhan se joskus tulee) ja vuotta 2010 :).