Meinaa nyt mielessä mennä päivät vallan sekaisin. Eilen oli siis se 16. päivä ja tänään 17. jep :).

Eilinen meni aivan älyttömän hyvin. Aamiaiseksi söin survottuja mansikoita, ruishiutaleita ja vähän Painonvartijoiden mysliä päälle. Niin ja loraus rasvatonta maitoa.

"Lounaaksi" söin yhden tekemäni sämpylän. Sämpylässä oli pellavarouhetta, pellavasiemeniä, seesaminsiemeniä, auringonkukansiemeniä,ruishiutaleita, vehnäleseitä ja kauraleseitä. Jauhoina tosin oli vehnäjauho kun muut jauhot oli kaapista loppu.

Välipalana vetäisin muutaman porkkanan.

Päivälliseksi tein hernekeittoa. Herneiden lisäksi laitoin sipulia, porkkanaa ja vähän kinkkua (3%). Keiton kanssa oli pakko laittaa 2 siivua juustoa. Se kun sulaa niin ihanasti keittoon :).

Jälkkäriksi tein pannaria. Sinnekin laitoin taikinan joukkoon hiutaleita ja leseitä. Ja tein tietty rasvattomaan maitoon. Marjoista ja hedelmäsokerista tein "hillon". Tällä kertaa tein myös kermavaahtoa, eli "kermaa" (20% rasvaa), makeutusainetta ja vaniljaesanssia.

Pannaria söin sitten yhden palan.

Iltapalaksi kuorin loput tuoreesta ananaksesta, eli n. 100 g ehkä.

 

Lisäksi kävin reippaalla lenkillä ja tein 150 vatsalihasliikettä (100 saunan laiteilla ja 50 jumppapallon päällä Nauru)

 

Illalla oli hyvä fiilis, vaikkakin jännitti aamuinen punnitus. Vaan ei huolen häivää. Aamulla vaaka näytti ihanaa lukemaa. No jaa, ei sentään yhtään ihanaa, mutta kilon kevyempää kuin viime perjantaina. Paino on siis nyt 102,4 kg. Mahtava fiilis Nauru