Jee, tänään oli taas hyvä päivä. Ja täytyy tässä mainostaa tuota Kiloklubia. On meinaan aikas kivaakin laitella sinne syömisiä ja nähdä ollaanko oikeilla jäljillä. Tänään sain taas kaikki pallot vihreiksi, jippii :)!

 

Aamiaiseksi söin kuituista kaurapuuroa, mustikoita ja vähän 0% makeutusainetta.Niin ja yhden kiivin.

Lounaaksi paistoin 2 kananmunaa ja 50 g kinkkua (rasvaa 3%). Lisäksi tein salaattia, johon laitoin jäävuorisalaattia, kurkkua, tomaattia, paprikaa, punasipulia, yrttisekoitusta (kuivattuja yrttejä siis) ja kurpitsansiemeniä. Sitä sitten vetelin reilusti lisäksi kera salaattikastikkeen. Nyt en jostain syystä muista oliko se tänään vai maanantaina kun söin lisäksi 2 hapankorppua. Taisi se tänään olla :D

Välipalaksi testasin ekaa kertaa proteiinipatukan. Aikas hyvää oli ja vei kivasti sekä nälän että makeanhimon.

Päivälliseksi söin yhden pitaleivän, naudan paistijauhelihaa, broiskufilesuikaleita (molempia aika vähän), salsakastiketta, paljon lounaalla tekemääni tuoresalaattia ja tsatsikia. Nam!!

Iltapalaksi söin sämpylän, jonka päällä oli margariinia ja kinkkua.

Kävin myös tunnin lenkillä vaunujen kanssa. Niin ja join kiltisti vettä n. 2 litraa.

Aina toki on petrattavaa: vatsalihaksia en oo jaksanut tehdä ja kiloklubikin kritisoi liikunnan yksipuolisuutta.

Mutta vielä tosta Kiloklubista. JOS mä nyt tiputan painoa näin, eli jos tuo toimii oikein, niin laihduttaminen on kyllä yllättävän helppoa. Pelottaa vaan josko olen sittenkin laittanut määrät liian pieniksi tai jotain... no, se nähdään :).

Näitä tämmöisiä päiviä lisää kiitos :)!