Juu.ihan plääh fiilikset täällä :(. Meikäläisen "dieetti" on nyt jatkunut jo jonkin aikaa ja enimmäkseen hyvällä menestyksellä. Viime viikon lauantaina olin ihka ekaa kertaa yksin viihteellä (työkaverin synttäribileet) ja annoin itselleni luvan syödä lihaa ja karkkia ihan vapaasti. Sunnuntainakin krapulassa söin edelleen lihaa, sekä illalla vielä annoksen jätskiä. Muuten en ole karkkia syönyt lainkaan. Muutamana päivänä olen tehnyt liharuokaa ja koittanut närppiä sitä sitten itse lihattomana versiona, toki lautaselleni on päätynyt silloin myös vähän lihaakin. Ja nyt perjantaina tuli pikkuveljeni ja pikkusiskoni kylään. Tein perinteisesti tortilloja ruoaksi ja söin itsekin kaksi, täytteenä myös jauhelihaa. Muut päivät on menneet kiltisti kasvisruoalla.

Tämä kulunut viikko jäi heikoksi liikunnan kannalta. Toki olen lähes päivittäin touhunnut tontilla ja eilen hikoilin isoa siivousta kotona. Mutta lenkillä en ole käynyt kertaakaan, enkä päässyt perjantaina pelaamaan salibändyä.

Ekan kymmenen päivän jälkeen (kiltisti täysin lihattomana, karkittomana ja paljon liikuntaa harrastaneena) en malttanut olla kurkkaamatta mitä vaaka näyttää. No...se näytti täysin samaa lukemaa kuin aiemminkin :(. Nyt en ole moiseen kapistukseen sitten koskenutkaan, joten en tiedä onko vieläkään muutoksia saatu aikaan. Tuskin, sillä ainakaan vaatteissa ei tunnu väljyyttä, oikeastaan päinvastoin.

Ajattelin nyt vetää loppuajan oikein tiukasti ja huomenna taas marssin lenkkipolulle. Punnitsen itseni sitten miehen synttäreiden aattona ja toivottavasti en ihan valtavasti pety. On tässä ainakin se hyvä puoli ollut että nyt ei tee enää edes tiukkaa olla ostamatta itselleen karkkia kaupasta. Oikeastaan karkkia ei ees pahemmin tee mieli, lähinnä enemmän sipsiä ja poppareita jne.

Josko vaikka taas kuvia napsisin sitten tän "dieetin" loputtua....