Meillä oli tosiaan lauantaina siskon kanssa punnitus. Alotettiin huhtikuussa ja silloin painoni oli tasan 104 kg punnituksen aikaan (oli tullut mässättyä melkoisesti ennen punnitusta). Lauantaina paino oli 97,2 kg. Sisko taas oli lihonut entisestään ja nyt on todellakin ensimmäistä kertaa koskaan kun mä painan vähemmän kuin sisko. Hän on aina ollut hoikka, mutta seurustelu ylipainoisen miehen kanssa, joka vielä kokkaa vallan siskolleni ruoat, on tehnyt pahasti tehtävänsä.

Voitosta seurannut palkinto on ihana :). Sisko joutuu siivoamaan meillä kämpän lattiasta kattoon, mm. imuroimaan, pesemään lattiat ja ikkunat jne. jne. Lisäksi hän (tai siis ilmeisesti tuo poikaystävä) tekee ruoat meille.

Häviöstään suivaantuneena sisko suostui uusintakilpailuun, joten näistä nykyisistä painoistamme jatketaan. Tällä kertaa punnitus on jouluaattona. Sain siis samalla taas yhden etapin joulukuulle, nyt onkin jokaiselle kuukaudelle tavoitteita :).

Mies ilmoitti että saan synttärilahjaksi lahjakortin kampaajalle. Hän ajatteli että kun marraskuussa menen Pinkin keikalle, niin ennen sitä käyn hoikistuneena ja hehkeänä vielä uusimassa kuontalonikin. Ei hassumpi idea :).

Ja näin sitä taas harpotaan eteenpäin. Mieltä lämmittää tänäänkin kuultu kommentti että olen laihtunut. Pakko kait se on jo uskoa että kyllä laihtuminen näkyy jo muillekin :)