Tämä päivä oli HUOMATTAVASTI eilistä parempi. Lisäsin kyllä syömisiänikin aika roisisti. Huono puoli tässä päivässä on ollut aika inha päänsärky. Taitaa keho huutaa sokeria, vaan siinäpä huutaa :).

Aamiaiseksi söin taas kananmunaa ja pekonia. Tällä kertaa molempia 2. Jostain syystä musta vaan tuntuu suorastaan vastenmieliseltä ajatus puurosta. Ja muna kera pekonin täyttää hyvin ja pitkäksi aikaa. Kovin terveellistä tuo ei varmaan ole... hmm.. pitää koittaa petrata tämän suhteen. Söin lisäksi 2 satsumaa ja muutaman viinirypäleen.

Lounaaksi söin salaattia, jossa oli kiinankaalia, paprikaa, tomaattia, purjoa, kurkkua ja auringonkukansiemeniä. Lisäksi ilman rasvaa paistettuja maustamattomia possunsuikaleita. Nää oli jotain uusia kevyempiä ja tosi hyviä. Maustoin pippurisekoituksella ja paprikajauheella. Lisäksi 2 tl kevyttä salaattikastiketta.

Välipalana söin banaanin.

Päivällinen&iltapala yhdessä oli 1 keitetty muna (joo, pakko alkaa rajoittamaan), 2 jälkiuunileipää, salaattia (sitä samaa kuin päivällä), 4 viipaletta kinkkua ja pieni määrä salaattikastiketta.

Kävin myös lenkillä tänään ja lisäksi siivosin hullun kiilto silmissäni :D. Kannoin matot ulos ja tamppasin urakalla, imuroin koko huushollin, lisäksi pesin lattiat jne.jne. Aivan takuulla paloi yksi jos toinenkin kalori :).

Edelleen olen heikko leivän suhteen. Vaikka tuo on 100% ruista, niin silti kai parempi olis syödä vilja puuron muodossa. Ja tosiaan noiden kananmunien kanssa pitää petrata. Pakko vähentää määrää, vaikkakaan mulla ei ole ongelmia kolesterolin kanssa.

Tässä minä jouluaattona kuopukseni kanssa. Huh mikä tankki Nolostunut