Jep. Perjantai aamu ja mietin että pakko kait se on käväistä paino kurkkaamassa. Otin pari päivää sitten patterit pois koko vempeleestä kun alkoi harmittaa. Kun siis paino junnasi ja toisaalta vaa'alla tuli hypättyä useampi kerta päivässä.

Paino oli 103,4 kg. Eli on se vähän tullut alaspäin. Paha vaan sanoa paljonko, kun se on tosiaan heitellyt muutaman kilon koko ajan. Mutta alle tuon se ei ole vielä kertaakaan ollut.

Teen tuohon sivulle semmoisen laatikon, johon laitan lähtöpainon ja sitten aina punnituspainon niinä päivinä kun punnitsen. En ole vielä lopullisesti päättänyt että onko se kerran viikossa vai kerran kahdessa viikossa. Kun mua niin pelottaa tuo painon katsominen. Siis kun sitten turhautuu jos ei ole mitään tapahtunut...

Lähtöpainoksi laitan sen, mistä laihis alkoi. Eli 106,9 kg. Pahimmillaan paino oli 122 kg, mutta silloin oli sentään vauva vatsassa :D. Synnärillä paino oli 112 kg muutama päivä synnytyksestä. Ja neuvolassa ekalla käynnillä paino oli 99 kg. Eli siihen ei ole enää pitkä matka. Se onkin se eka etappini. 

Mulla on myös toinen kannustin, vähän tiukempi sellainen :D. Nimittäin me ollaan lähdössä viiden viikon päästä (muistaakseni) talvilomalle pohjoiseen. Ostin itselleni sitä varten toppahousut ja aiemmin toppatakin. Takki mahtuu nippanappa päälleni (olen kuin nakinkuoreen ahdettu makkara sen kanssa), mutta housut ei mahdu edes kiinni. Eli hyvä olis jos niihin laihtuis...muuten voi tulla pohjoisessa vilu :D :D .

Voisin taas pyytää miestäkin ottamaan kuvia musta. Tai äh, jos odotan vielä pari viikkoa sitä :).