Täytyy sanoa että viime viikko oli yksi rankimmista aikoihin. Siinä ei paljon laihikset mielessä siintänyt kun koitti selvitä hengissä ja pysyä pinnalla.

Jos nyt pähkinänkuoressa kertoisin, niin 5 erilaista koulutehtävää sai viime viikolla dead linen. Oli siis pakko tehdä ja reippaalla vauhdilla. Lisäksi aloitimme uuden ryhmätyön, jonka tiiminvetäjä minä olen. 2 hemmetin vaikeaa tenttiä samana päivänä ja valtava pettymys kun ne meni penkin alle, siitäkin huolimatta että valmistauduin niihin. Politiikassa koulutusta ja lisäksi eräs valtuustoaloite, joka valvotti ja teetti paljon töitä. Mm. lehtikirjoitukset ja tiedon haku oli sälytetty niskaani melkoisen tehokkaasti. Tähän rumbaan päälle vauva, jolla oli vauvarokko ja flunssa ja atooppinen iho pahimmillaan mitä koskaan. Ei nukkumista yöllä, eikä liioin päivällä.

Helvetillistä, oikeesti. Sen jälkeen oli pakko viheltää peli poikki ja mennä vuorokaudeksi yksin tuulettumaan. Samalla tehdä suuria päätöksiä. Laittaa siis asiat tärkeysjärjestykseen.

 

Nyt on asiat jo paremmin ja just tulin lenkiltä. Ennen kuin pitää taas mennä, niin kiitän vielä kauniisti kaikkia kommentteja laittaneita. Lämmittää totisesti mieltä ja tsemppaa. Vaikkakaan viime viikkoa ei olis pelastanut ihaninkaan kommentti :D.

Ja kysyjille vastaus: saa laittaa blogilistoille tämän osoitteen jos haluaa. Mäkin yritin linkittää tuohon sivulaatikkoon muita osoitteita...sangen huonolla menestyksellä :).

Vielä yksi juttu: käyn usein vastavierailulla jos vaan ehdin, mutta kommentointi tahtoo unohtua. Ei kuitenkaan tarkoita etteikö siis myös muiden blogit kiinnostaisi :).

Kerta kiellon päälle: taidan jatkaa noiden päivien laskua tuosta viimeisestä. Olkoon päivät vaikkapa vuoden 2009 laihispäivät :). Nimittäin taas parin viikon päästä tulee tauko, kun lähdemme viikoksi Pohjois-Suomeen ja siellä elellään ilman tietokonetta. Kahvipullaa tulee takuulla syötyä, mutta toisaalta viikko tulee olemaan aktiivista hiihtämistä ja laskettelemista.

No niin. Tulipa selostus. Mutta siis lyhyesti sanottuna: Takaisin elävien kirjoissa :)