Jee, neljä kokonaista päivää jo selvitty ilman karkkia ja lihaa :). Olen laittanut kalenteriin päivät ja aina illalla ruksin yhden selvityn päivän. Lisää motivaatiota ja tulee aina ihan voittajaolo kun saa ruksin laittaa. Tosin pakko myöntää että toistaiseksi on ollut ainoastaan yksi tiukka ilta. Perjantai nimittäin, kun se on meidän karkkipäivä. Esikoinen ja mies söivät karkkia ja mä tuijotin heitä vesi kielellä. Onneksi mies lähti aika pian kalastamaan ja vei karkit mukanaan ja esikoisen pyysin menemään makkariin syömään (tekosyyksi sanoin ettei pikkuveli olisi jatkuvasti kärttämässä karkkia :D ). Tein kyllä perjantaina poppareita itselleni "karkiksi" ja ajattelin näin tehdä jatkossakin. On se kuitenkin paljon pienempi paha kuin karkki :).

Meillä on vaa'asta hävinnyt patterit jonnekin, kuopus on todennäköisesti syyllinen :). Päätin kuitenkin olla laittamatta pattereita paikoilleen. Olen aiemminkin valitellut miten turhauttavaa on huomata että tuloksia ei ole tullut tai on tullut vaan vähän. Niinpä päätin että punnitsen itseni seuraavaksi sitten kun tämä mun "dieetti" on ohi. Onpa lisää kutkuttavaa jännitystä ja pitää motivaation yllä.

Liikuntaa on tällä viikolla kivasti ja tulee jatkossakin olemaan, kiitos juoksurattaiden ja esikoisen aktiivisen harrastamisen :). Maanantai meni palautuessa viikonlopun häistä. Tiistaina huhkin puutöitä tontilla tunnin verran. Keskiviikkona kävin puolen tunnin lenkillä ja huhkin jälleen puutöitä tunnin. Torstaina tein yllättäin puutöitä, perjantaina samoin ja illalla pelasin tunnin sählyä. Lauantaina tein taas puutöitä ja tänään menen lenkille. Yllättävän tehokasta liikuntaa tuo puutöiden tekeminen. Isolla ja raskaalla kirveellä kun heiluu, niin hiki lentää ja ojentajalihakset saa kyytiä. Sitten kerään klapeja kottikärryyn, joka sekin ottaa hyvin käsiin ja takareisiinkin. Lykin kottikärryt sinne missä meillä on klapit kasattuna ja tyhjennän sen. Raskaan kuormankin työntäminen ottaa loistavasti kunnon päälle. Tunti reipasta puu-urakointia poikii kunnon hien pintaan (naamasta hikivesi valuu joka kerta), melkoisen puuskutuksen ja vielä väsymyksen. Kun tuosta on vielä hyötyä, eli saadaan takkapuut talveksi, niin mun mielestä aivan loistavaa liikuntaa :)

Ja nyt mä lähden valmistamaan miehen pyydystämää haukea (teen ruokaa siitä elämäni ekaa kertaa, saas nähdä mikä on lopputulos). Itse syön perunaa, salaattia, siemeniä ja todennäköisesti paistetun kananmunan.

Että tämmöistä taas tällä kertaa :)