Syömisten suhteen ok päivä, mutta lenkille en ehtinyt vaikka olisin halunnut. No, huomenna ehdin päivällä käydä.

Aamiaiseksi söin pienen kulhon puuroa ja siihen päälle mansikoita. Keitän puuron veteen, enkä laita suolaa tai sokeria. Käytän luomukaurahiutaleita. Päälle ripottelen sitten ihan vähän hedelmäsokeria. Olen huomannut että näin toimien tarvitaan pienempi määrä makeutusta kuin että sen sokerin sekoittaisi joukkoon.

Tänään oli varsinainen tohinapäivä, joten lounas meni ohi viheltäen. Jossain vaiheessa tein itselleni jälkiuunileivän, jossa päällä oli margariinia.

Päivällisen sentään ehdin syödä. Eli naudan sisäpaistia, jonka kypsensin uunissa. Leikkasin siitä ohuita viipaleita ja söin kerralla n. 200 g. Lisäksi salaattia, jossa oli kiinankaalia, paprikaa, purjoa, kurkkua, porkkanaa ja auringonkukansiemeniä. Söin myös yhden itse tekemäni sämpylän, jonka päällä oli vähän margariinia.

Sämpylätaikinaan laitoin:
- pellavarouhetta, seesaminsiemeniä, pellavansiemeniä, auringonkukansiemeniä
- kuituisia kaurahiutaleita, vehnäleseitä, ruisleseitä
- loput aamuisesta kaurapuurosta
- vettä ja rypsiöljyä
- kokojyväsämpyläjauhoja
- hiivaa, ripaus suolaa, ripaus sokeria

Hetki sitten napsin porkkanoita ja sen verran ähky olo, että taidan iltapalaksi syödä yhden mandariinin ja juoda kupillisen teetä.

Melkein unohdin tunnustaa... söin nimittäin m&m- karkkipussin tänään aamulla. Semmoisen 45 g painavan. En voinut vastustaa kiusausta. Heti sen jälkeen kuitenkin tunsin miten selkärankani kasvoi :D. Kiva huomata että vaikka viikonloppuna hillitysti irrotteli, niin ruotuun oli helpohko palata.

Taidanpa muuten jumpata pallon kanssa vielä tänään :).

Painosta sen verran, että en uskalla vaa'alle. Mulla on kuukautiset ja ne nostaa painoani aina melkoisesti. Lisäksi pelkään pettymystä ja motivaation lopahtamista. Niinpä laitan kalenteriin aina laihispäivän päälle rastin (siis aina kun yhdestä päivästä on kunnialla selvitty) ja sitten jossain vaiheessa teen tilityksen (eli kerään rohkeuteni ja astun vaa'alle). Tämä punnitseminen taitaa kuitenkin olla vasta loppukuusta.