Viikonloput on mulle aina vaikeita. Se on jotenkin NIIN sisäänrakennettua että viikonloppuna kuuluu herkutella. Eikä tunnu ikinä riittävän vaan yks päivä: koko viikonloppu perjantaista sunnuntaihin on yhtä herkuttelua :(.

Perjantaina kokeilin taktisesti olla pienellä ruokamäärällä kun kerran tiesin saavani kaloreita karkista. No, se kostautui sitten ahmimisena. Söin hirmuisen määrän suklaakarkkeja (about 300 g ) ja siihen päälle vielä poppareita. Ei hyvä, ei lainkaan. Vähän sentään sain kulutetuksi kun tuli työkeikka siivota yks iso mökki. Siellä hiki virtasi kun moppasin lattioita, aivan loistavaa hyötyliikuntaa :).

Lauantaina oli läheisen 30-vuotissynttärit ja syömiseksi meni silloinkin. Yllättävän hyvin sain silti pidettyä kasassa, pahemminkin olis voinut käydä. Söin salaattia, mozzarellapatonkia ja broiskua, palan suklaakakkua, palan mustikkapiirakkaa ja 2 keksiä. Muutaman karkin napsin kulhosta ja join 2 light-siideriä ja lasin valkkaria ruoan kanssa. Muuten en sitten ehtinytkään syödä koko päivän aikana mitään, joten siihen nähden ihan ok. Liikuntaa en ehtinyt harrastaa.

Sunnuntaina päivä meni ihan ok. Ensin söin jauhelihakeittoa lautasellisen ja illemmalla laiskuuttani tein ranskalaisia ja kalapuikkoja. Illalla iski kuitenkin aivan TÖRKEÄ makeanhimo ja söinkin sitten hirmuisen kaloripitoisen jätskiannoksen (jädeä, marenkia, suklaakastiketta ja strösseleitä). Ei todellakaan hyvä, varsinkaan kun kipeänä ja väsyneenä en todellakaan jaksanut edes liikkua.

Maanantai alkoikin sitten tyypilliseen tapaan morkkiksella viikonlopun jäljiltä. Ja samalla alkoi sokeriton kausi, joka jatkuu mun synttäreihin asti (eli 18.8). Ei tässä nyt montaa päivää ole, mutta toivon pääseväni vähän tuosta sokerinhimosta eroon. Ja samalla jätän hyvästit karkkipäivälle. Jatkossa on vaan pakko pitää herkkupäivät minimissä koska heti pikkurillin annettuani se vie koko käden.

Enpä voi kehuskella tämän päivänkään syötävilläni. Ihan liian vähän kaikkea jälleen kerran. Yhdistetyksi aamupalaksi ja lounaaksi söin 2 paistettua munaa, kinkkua, yhden näkkärin ja kurkkua ja paprikaa. Lounaaksi söin broiskukastiketta ja täysjyväpastaa. Kastikkeeseen laitoin paprikaa, sipulia ja valkosipulia. Salaattia en jaksanut tehdä.

Ja muuta en sitten olekaan syönyt. Nyt olis nälkä, mutta enpä viitsi enää alkaa mitään laittamaan, kärsikööt nyt meikäläinen viikonlopun mässäyksestä :D.Liikuntaa ei ollut perusteellista siivousta lukuunottamatta kun tosiaan sain itseni kipeäksi. Kurkku karheana ja päänsärkyisenä ei vaan huvita lenkkeillä.

Huomenna meille tulee vieraita ja siinä onkin ensimmäinen koetinkivi olla syömättä herkkuja. Ostin keksejä ja jädeä, mutta itse ajattelin pysyä vain suolaisessa tarjottavassa (joka tulee kaiketi olemaan mozzarellaleipiä ja karjiksia munavoilla).

Näin siis alkaa uusi viikko ja uudet kujeet :)