Äh, 99,8 kg näytti paino tänään. Lohduttaudun sillä että se näytti maanantaina tuostakin vielä 700g enemmän ja kuukautiset alkoi toissapäivänä. Mulla nousee paino aina silloin lähes parikin kiloa kun turpoan niin paljon. Eli oikeastaan olen melkein jopa taas laihtunut (loistavaa itsensä huijaamista Nauru).

Olen nyt liikkunut ihan joka päivä itseni hikeen. Täällä maalla ja rakentaessa ne hikoilut on vaan tietty vähän erilaisia kuin kaupungilla jumpassa ja salilla. Mutta siis ihan tosi tehokasta liikuntaa on kävellä mäkiä rattaiden kanssa, huhkia tontilla raahaten risuja kasaan ja kulkemalla tontilla ees taas, kantaa vauvaa (14 kg, heh) kantoliinassa jne. jne.

Eilen kävin lainaamassa naapurista siimaleikkuria ja leikkasin itse tämän väliaikaisasunnon pihan nurmikon. Se oli tosi painava se trimmeri kun se oli joku iso ja tehokas ja voi pojat että tunsi tehneensä kun nurmikko oli siisti Nauru.

Mielestäni ihan sulan silmissä, vaikka eihän se niin ole. Mutta kun hyvä fiilis ja korkea motivaatio piristää mieltä niin että tuntuu tämän olevan helppoa kuin heinänteko! Toki olen realisti ja tiedän ettei tämä fiilis jatku ikuisesti. Mutta nautinpa nyt tästä kun kerrankin on näin Hymy