Kyllä vaan tästäkin päivästä selvisi, vaikka ei ihan täysin oppien mukaan. Nimittäin aamiaisella mun oli syötävä 2 palaa paahtoleipää teen kanssa. Lounasta pitkitin sitten niin, että söin kahden jälkeen (kun normaalisti puolilta päivin). Klöntti uunissa kypsennettyä possua päätyi mahalaukkuuni, arviolta n. 300-400g. Loppupäivän lässytin purkkaa ja join vettä. Molempia paljon :D.

Kuvittelin että eilen oli järkyttävät mieliteot, mutta silloinpa en vielä tiennyt tästä päivästä. Nälkä mouruaa mahassa ja mieli halajaa.... noh, kaikkea. Kävin nuuskimassa huumaantuneena esikoisen iltapalaleipääkin, se tuoksui taivaalliselta :D.

Sen verran rankka tämä 7. päivä oli (jopa näin muokattuna, leipien kera) että päätin dieetin jäävän 13-päiväiseksi. Eli kesto on just se mikä ohjeissakin, mutta itse olin suunnitellut pitkittäväni dieetin tasan kahden viikon mittaiseksi. Kun meinaan kaikki muut päivät mennään kahdesti läpi, ainoastaan tuo 7.päivä on kerran....enkä kyllä enää ihmettele miksi :D.

Huomennakin on taas vaihteeksi pakko soveltaa. Nimittäin pinaattia olis taas huomenna ja nyt olen huomannut että en vaan yksinkertaisesti pysty sitä syömään. Niinpä ajattelin korvata pinaatin parsakaalilla. Ja nyt näyttää pahasti siltä että huomenna on aamulla saatava mustan aamukahvini kanssa pala leipää. Alkaa meinaan kuopuksen pinnasänkykin näyttämään vallattoman herkulliselta :D :D. Olen kyllä NIIN parhaani tehnyt tämän dieetin kanssa ja joutunut tsemppaamaan aivan valtavasti. Toivottavasti ymmärrän siis dieetin loputtua antaa itselleni anteeksi nämä muokkaukset ja lievät myönnytykset ja olla vaan tyytyväinen selviämiseeni. Pahaa kuitenkin pelkään että kriittinen minäni pääsee taas soimaamaan että miksen selvinnyt oikeaoppisesti tästä(kään) urakasta.

No mutta nyt nukkumaan, väsyttää ihan älyttömästi.