Tänäänkin on ollut ihan ok päivä, vaikkakin leivoin runebergintorttuja ja söin yhden semmoisen. Kävin tunnollisesti kiloklubilla kirjaamassa syömiseni ja kalorimäärä pysyi sallitussa. Herkut näytti tosin punaista. Huomasin että näemmä myös hedelmät vetäisee herkut helposti punaisen puolelle ja mä en siinä näe kyllä mitään järkeä...

Huomenna ajattelin punnita itseni. Tyhmänä kävin jo kurkkaamassa mitä tuleman pitää ja lannistuin taas. 3 kiloa enemmän kuin viime punnituksessa. Okei, mulla on laihis ollut vähän vähemmän hyvällä tolalla joitain päiviä, mutta silti ihmettelen. Harmittelin tätä miehelle ja mies heitti ilmaan ajatuksen huonosta aineenvaihdunnasta. Aloin miettimään, että mulla on ollut aika paha ummetus jo pitkään. Nyt päätin huomenna marssia apteekkiin kysymään siihen apuja. Eihän se tietty kaikkea selitä, mutta voi oikeesti olla hidastuttaja tässä.

Onhan mulla lisäksi aika ailahtelevaista. Varsinkin pari edellistä viikkoa. Välillä oli ihan puhtaita mässypäiviä ja sitten taas niitä "kilttipäiviä". Ehkä sekin entisestään sekoittaa mun aineenvaihduntaa ja aiheuttaa ummetusta.

Laitoin tänään tavoitteeksi Kiloklubiin 80 kg:n painon. Olen silloinkin vielä ylipainoinen, mutta on se hyvä alku jo kuitenkin. Siitä kun vielä rutistaa 5 kg, niin sitten ollaan jo normaalipainoisia :). Sivusto kertoi, että tavoitteeseeni menee aikaa n. 37 viikkoa. Aika pitkä aika siis...

No niin ja tähän päivään.

Aamiaiseksi söin kaurapuuroa, kauraleseitä, pakastemustikoita ja pikkuisen makeutusainetta. Niin ja yhden isohkon porkkanan.

Lounaaksi söin pitaleivän, naudan paistijauhelihaa (n. 100 g max.), salsakastiketta, tuoresalaattia, tsatsikia ja valkosipulikynnen. Jälkkäriksi söin yhden klementiinin.

Välipalaksi oli se runebergintorttu ja kuppi teetä.

Päivälliseksi söin lautasellisen hernekeittoa (herneitä, sipulia, porkkanaa, vähän kinkkukuutioita ja 1 yrttiliemikuutio) ja 2 hapankorppua. Lisäksi lasi maitoa ja 2 siivua 17% kermajuustoa.

Iltapala on vielä odottamassa että esikoinen tulee kotiin. Tein "lettuja". Eli taikinaan laitoin aamuiset kaurapuuron loput, vehnä&kauraleseitä, rasvatonta maitorahkaa, kananmunia, rasvatonta maitoa, ripaus suolaa ja pikkuisen sitä uutta kevyttä juoksevaa margariinia. Tarkoitus oli paistaa vohveliraudalla nuo, mutta taikina otti kiinni kuin liima. Niinpä paistoin pannulla, johon lisäsin tilkan rypsiöljyä.

Lettujen päälle soseutin sekä mustikkaa, että toiseen kippaan kiiviä,omenaa ja puolikas banaani. Sitten tein vaniljakastiketta, eli rasvatonta maitoa, kananmunaa, maizenaa, makeutusainetta ja vaniljaesanssia. 

Syön yhden letun, soseita iso kasa ja tilkka vaniljakastiketta.

Kävin myös lenkillä, samainen 5 km kuin aina. Olen ainakin vakaasti päättänyt että teen myös vatsalihakset ja venytykset tänään.

Aamulla punnitus. Vaan sama se mitä se näyttää, pääasia että oikealla tiellä olen edelleen.

 

*** Pitipä tulla vielä lisäämään että tein kuin teinkin ne vatsalihasliikkeet, tällä kertaa peräti 150. Lisäksi jumppasin reisiä ja venyttelinkin vielä...hyvä minä :D ***