Eilinen meni aika kivasti, vaikka oli herkkupäivä. Perjantai on siis se päivä, jolloin meillä mennään koko perheen kesken kauppaan, ostetaan herkkua ja tehdään myös jotain "herkkuruokaa".

Tällä kertaa osasin olla sangen maltillinen. Mieli teki kovasti poppareita (joita aiemmin söin päivittäin). Mietin ostanko jyviä, joita sitten syön pitkin viikkoa saletisti, vai ostanko mikropoppareita, joissa on tosi paljon rasvaa. Lopulta huomasin alimmaisella hyllyllä Estrellan valmiin popparipussin. Pussi painoi 75g ja oli muutenkin kevyempi vaihtis kuin mikroversio. Niinpä valitsin sen. Karkiksi ostin m&m pähkinäsuklaarakeita, siis sen pienen pussin 45g.  Ja riitti muuten mainiosti :).

Illalla tehtiin pitkästä aikaa pitsaa. Laitoin täytteeksi paistijauhelihaa, kevytkinkkua, ananasta, tomaattimurskaa, kevytjuustoa, sekä muutaman mozzarellaviipaleen. Rehellisyyden nimissä juustoa tuli laitettua jälleen liikaa, kuten yleensä aina. Mutta söin vain puolikkaan pitsan tullen siitä sangen kylläiseksi. Toinen puolikas odottaa nyt jääkaapissa.

Eli: aamiaiseksi söin kreikkalaista jogurttia ja mustikkahedelmämössöä. Lounaaksi söin yhden paistetun kananmunan ja n. 50 g kinkkua. Lisäksi kurkkua, paprikaa ja 2 porkkanaa.

Sitten tulikin pitkä väli, kun oltiin ostoksilla ja asioilla. Seuraavaksi söin sitä pitsaa ja vielä myöhemmin nuo popcornit ja karkit.

Kiloklubiin kirjattuna herkut poksahti punaiselle, mutta muuten pysyin jopa luvallisissa kaloreissa (tosin pitsakalorit näytti mielestäni hämäävän pieniltä, eli todennäköisesti kalorit pamahti satasella tai kahdella yli).

Liikuntaa harrastin eilenkin. Olen jo nyt näemmä koukuttunut lenkkeilyyn. Tai siis koiran ja vaunujen kanssa tarpomiseen. Mulla on Ipodit korvalla ja kuuntelen hyvää musaa, puuskutan ja hikoilen...ihanaa!!! Koska jalat oli jo aika kovalla rasituksella, niin tein vaan pienen lenkin 20 min. Tosin siinä on yks tosi pitkä ja jyrkkä mäki. Pohje ja reisilihakset poltteli ja syke nousi korkealle kun sitä mäkeä nousin niin nopeasti kuin pystyin.

Kotona innostuin vielä venyttelemään ja punnertamaan. Siinä meni n. 20 min.

Tänään lähdetään mun tädin luokse ja hän on kuuluisa taivaallisista kokkauksistaan. Toivon että hän on tehnyt jotain suht. terveellistä kotiruokaa (kuten yleensä) ja että kahvipöydässä ei olisi sen miljoonaa sorttia. Josko selviäis tästäkin päivästä esim. yhdellä kakkuviipaleella :).

Hyvä fiilis, etenkin kun mieheni antoi aamulla positiivista palautetta. Tokaisi että kyllä mulla on selvästi läskiä muuttunut lihakseksi kun ei paino kerran laske. Kun kuulemma ihan selvästi huomaa että muutosta on tapahtunut. Ihana mies, mutta en silti luota hänen kommentteihinsa. Hän kun tuskin uskaltaisi vaimolleen kertoa että todellisuudessa olen edelleen yhtä lihava lehmä kuin mitä aloittaessa :D :D :D .