No niin, eilen harmittelemani punnitus on nyt takana. Tulos oli huono, mutta parempi kuin mitä pelkäsin. Eli kahden viikon tulos ei ollut laisinkaan miinusmerkkinen, mutta sentään vain 100g enemmän kuin edellinen.Eli 102,5 kg tällä kertaa.

Olen toki pettynyt tulokseen, mutta tiedän että syypää kurkkii peilistä. Viime viikko oli kuitenkin sen verran surkea ja tälläkin viikolla on ollut 1 huono päivä. Onhan se selvä ettei silloin laihdu, etenkin kun nyt näemmä ei totisesti niitä "ilmaisia" tiputuskiloja tule. Joka ainoan gramman eteen pitää tehdä töitä ja paljon.

Olen kuitenkin tällä viikolla onnistunut liikkumaan hyvin ja kohtalaisen hyvin panostamaan myös syömisiini. Kalorivaje on just eikä melkein tavoitteessa (siis Kiloklubissa) ja enemmistö niistä "palloista" on ollut vihreällä koko ajan.

Huomaan että ylleni hiipii jälleen kärsimättömyys ja tahto luovuttaa. Siksi koitan nyt vaan nauttia tuostakin ettei se paino sentään hirveästi noussut. Ja ystäväni sanoista, kun hän tiistaina kertoi kroppansa palautumisesta synnytyksestä, joka kesti kaikkiaan reilun vuoden. Eihän mulla ole takana vasta kun joitakin kuukausia realistista painon tiputtamista. Alkua ei voi edes laskea kun imetin ja hormoonit piti tiukasti kiinni kaikista kiloista.

Seli seli, mutta koitan tsempata itseäni :D