Ensinnäkin tunnustus eilisestä. Söin illalla ensin sämpylän ja sitten vielä n. 100 g karkkeja. Ja illalla väänsin 100 vatsalihasliikettä. Hyi minua ja auts!

 

Tämä päivä on ollut kaikkea muuta kuin esimerkillinen. Kaloreita tuskin on kertynyt mitään valtavaa määrää, mutta muuten kaikki on tullut tehtyä aivan persiilleen.

Ensinnäkin aamulla ei ollut nälkä. Skippasin aamupalan. Kunnes sitten kahden aikaan oli kauhia nälkä. Oli pakko vetäistä peräti 2 sämpylää (eli siis 4 leipää yht.). Päälle margariinia, eikä ihan mitään vähää.

Puoli viiden maissa söin päivällisen. 150 g naudanpaistia (oikein punnittuna) ja salaattia. Eli siis eilistä ruokaa. Salaatin päällä oli pikkuisen salaatinkastiketta."jälkkäriksi" söin kaks werthers originalin sokeritonta karkkia.

Sitten lähdin koulutukseen, jossa en voinut kieltäytyä kakkuviipaleesta (tai siis selkäranka puuttui tältä osin). Eli kuppi kahvia ja siivu kuivakakkua.

Illalla söin vielä 2 jälkiuunileipää, joiden päällä margariinia ja kinkkua. Join kupin teetä, jossa käytin makeutuksena hedelmäsokeria ja laitoinpa vielä maitoakin. Ja taas 2 sokeritonta karkkia.

Mun PITI ehdottomasti mennä tänään lenkille. Vaan enpä kerinnyt vaikka kuinka yritin. Jumppasin sitten pallon päällä vähän reisilihaksia, pakaroita ja selkää. Ja tein taas samaiset 100 vatsalihasta.

 

Alkaa lipsumaan... ensinnäkin leipä alkaa taas salakavalasti esittämään suurta roolia päivässäni. Säännölliset ruoka-ajat ei toteudu ja pikkumakeat saa valtansa. Paha juttu. Huomenna on pakko taas ryhdistäytyä.

Toinen paha. Kävin tänään vakaista aikomuksistani huolimatta vaa'alla. Ja paino on pysynyt ennallaan. Eli siis toisin sanoen noussut taas aika korkealle. Taidan irrottaa patterit koko vempeleestä. Tuntuu niin turhauttavalta. Viikko täynnä ja paino jälleen kerran samoissa lukemissa. Siis eikö tää nyt vieläkään lähde sujumaan??

 

Huomenna on kuopuksella neuvola. Pääsen lenkille siis aivan salettiin kun vaunuttelen sinne. Ja aloitan päiväni puurolla. Enkä hitto vie syö leipää. Enkä napsi karkkeja, edes sokerittomia. On se jumaliste jos nää läskit ei lähde sulamaan...

 

 

P.S. Sinut on nähty Nauru. Asensin kävijälaskurin ja kävijämäärä on noussut tasaisesti. Jos ja kun siis luet epätoivoisia jaarittelujani, niin käypä ihmeessä kirjaamassa mietteitäsi. Otan kaiken ilolla vastaan. Tsempit, haukut, kehut ja parantamisen varat. Kiva ajatella etten ole yksin rääkkäämässä itseäni vaikka oikeasti olenkin :D